Kurs i Lightroom. Meld deg for et introduksjonskurs. Adobe Photoshop Lightroom er et godt program til å holde oversikt over bildene og til bilderedigering, og mye mer. Jeg holder nå et kurs i bruk av programmet for nybegynnere. Begrenset plass!

Nytt kurs 25. januar 2015. Dette er for privatpersoner, ikke firma. Mer info til høyre.

NB!  Leser du dette på mobilen, må du skrolle helt ned på siden for info om dag og sted. 
Vi gjennomgår de ulike delene av programmet, og legger vekt på bildebehandling og arkivering av bilder. Til kurset er også et eget kurshefte skrevet på norsk. Du må ha med deg bærbar datamaskin med Lightroom installert.

Få en innføring i Adobe Lightroom. Dette er et komplett program for deg som driver med fotografering og bildebehandling. Du får et innblikk i hva programmet kan gjøre, og lærer å importere bilder, holde oversikt over dem, bildebehandling og eksport. Er du interessert i å delta kan du melde deg på ved å følge lenken. Du betaler et depositum på 250,- som bare kan fås tilbake om du melder deg av minst fem dager før. Forbehold om nok påmeldte.

Jeg er mangeårig yrkesfotograf og sertifisert Adobe Lightroom-ekspert. Jeg har holdt flere kurs i programmet, blant annet for medlemmer i fotoklubber og Norsk journalistlag.

.

Lightroom er fotografens beste venn og nå kan du lære han å kjenne. Innføringskurs der sertifisert Lightroom-ekspert og fotograf leder gjennom programmet og viser muligheter.
Før og etter Lightroom | Dra med musemarkøren over bildet
Før-etter portrett
Før-etter Lightroom